maanantai 21. tammikuuta 2019

Pimeys

Se ympäröi meidät ulkoisesti tai sisäisesti. Minut se ympäröi useimmiten ulkoisesti, mutta joskus myös sisäisesti. Se on lohdullinen ja pelottava asia. Pimeys voi tuhota elämäsi, toisaalta se voi olla pakopaikka. Paikka, jonne voi piiloutua kaikilta katseilta. Pimeys on arvaamaton. Hetkessä se voi muuttua turvallisesta turvattomaksi tai toisinpäin.

Pimeys on mustaa. Musta on väri, joka hukuttaa kaiken muun alleen. Se peittää kaiken. Pimeässä on mahdollisuuksia, mutta myös uhkia. Et voi täysin luottaa siihen.

Pimeys on minulle suojaava peitto, joka peittää minut ja heikkouteni piiloon katseilta. Pimeys tarjoaa minulle ideoita. Se saa adrenaliinin virtaamaan suonissani. Pimeys pelottaa minua juuri sen arvaamattomuuden takia, mutta samalla siinä on jotain äärimmäisen kiehtovaa ja koukuttavaa. Jotain, josta haluaa ottaa selvää.

Pimeyteen voi hukkua, ja sitä on pyrittävä välttämään. Pimeys on hyvä asia niin kauan, kun itse tietää, mitä tekee pimeyden kanssa.

Pimeys on jättänyt jäljen minuun, on aina jättänyt. Pimeys ei ikinä katoa minusta, ei silloinkaan, kun kaikki muu minusta on jo kadonnut.


2/4 osa sarjasta Kun kaikki muu minusta on jo kadonnut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi ❤