tiistai 7. toukokuuta 2019

Jos rakastuisin sinuun (kesäsarja)

Jos rakastuisin sinuun on Ruusunpiikkejä käsivarsilla-blogin vuoden 2019 n. 3-4 osainen kesäsarja, joka kertoo kahdesta 15-vuotiaasta nuoresta yhdeksännen luokan keväällä sekä viimeisellä peruskoulun jälkeisellä kesälomalla. Sarja käsittelee nimensä mukaisesti tilannetta, jossa nuoret joutuvat miettimään ajatusta siitä, jos rakastuisin sinuun. 

Sarjan päähenkilö numero yksi on 15-vuotias Maaria, joka puolustaa kiivaasti ystäviään sekä omalla tavallaan vihaa 9A-luokan Sakua. Ja syystäkin, hän ajattelee. Maaria ei ole koskaan antanut muiden kohdella ystäviään miten sattuu, eikä viidennellä luokalla sattunut tapaus Reppiksen ja Sakun välillä ollut poikkeus. Siksi myös Saku on katkera. 

Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttuu, ja Maaria saa huomata ajatelleensa joitakin asioita hyvinkin pinnallisesti. Yhtäkkiä ajatus jos rakastuisin sinuun on vahvasti läsnä. Voiko yhtäkkiä tajuta rakastuneensa ihmiseen, jota ei aiemmin voinut lainkaan sietää? 

Tämä kuva on kesäsarjan tunnuskuva


Jos rakastuisin sinuun ilmestyy tähän blogiin noin kerran kuukaudessa touko-elokuun välisenä aikana. Yhteensä sarjasta tulee siis n. 3-4 osaa.

2 kommenttia:

Kerro mielipiteesi ❤