keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Kätketyt haavat (uusi tarinasarja)

"Mutta no, eipä elämällä ole aina tapana kysyä, haluammeko jotain asiaa vai emme. Se vain antaa, ja me otamme vastaan vikisten tai vikisemättä. Ja mitä minä sitten tein?

Vikisin.

Kuinkas muutenkaan."



Tessa on nuori nainen, jonka elämän ulkoiset puitteet ovat kunnossa. Hän opiskelee, tekee opintojen ohella hieman töitä ja tapaa säännöllisesti muutamia hyviä ystäviään. Kuitenkin ulkoisten puitteiden takana on synkkä salaisuus, josta vain Tessan lähimmät ystävät tietävät. Salaisuus vaikuttaa häneen monella tapaa, vaikka hän yrittääkin peittää menneisyytensä jäljet itsestään ja jatkaa eteenpäin. Hänen yrityksensä unohtaa menneet asiat kuitenkin murskaantuvat, kun hän joutuu kohtaamaan töissä elävän muistutuksen muutaman vuoden takaisista tapahtumista. Tessa toivoo silti, että hän pystyisi olemaan välinpitämätön. Mutta kuinka hän voisi olla välittämättä, kun joku hänen työyhteisössään uskoo hänen olevan pahantekijä?

Viktor on Tessaa muutaman vuoden vanhempi mies, joka etenee opinnoissaan hyvää vauhtia. Hän on juuri aloittamassa työharjoittelunsa pienessä, mutta kasvavassa yrityksestä tietämättä, että Tessa työskentelee osa-aikaisesti kyseissä yrityksessä. He nimittäin tuntevat toisensa muutamien vuosien takaa, mutta suhtautuvat toisiinsa kuin vihollisiin. Viktor uskoo Tessan tehneen jotain pahaa, kun taas Tessa tietää Viktorin uskovan valheellisia tarinoita, joita hänestä on kerrottu. Mutta suostuuko Viktor edes kuulemaan Tessan version tapahtumista? Tai pystyykö Tessa kertomaan synkintä salaisuuttaan ihmiselle, joka ei lähtökohtaisesti luota hänen sanaansa?

_______________________________________________________________________________

Hei, se on vihdoin totta! Mä alan julkaista blogissa puolentoista vuoden tauon jälkeen uutta jatkotarinaa nimeltä Kätketyt haavat. Yllä olevasta esittelytekstistä saattekin jo vähän esimakua siitä, millaisesta tarinasta tällä kertaa onkaan kyse. Ja kuten oon jo aiemmin täällä blogissa maininnutkin, saattaa tää tarina olla jollain tapaa erilainen kuin mun aiemmat tarinat.

Mahdollisesta erilaisuudestaan huolimatta tääkin tarina jatkaa mulle tyypillistä linjaa, eli raskaiden ja vaikeiden aiheiden käsittelyä. Tällä kertaa käsittelyyn pääsee sekä perheissä että parisuhteissa esiintyvä lähisuhdeväkivalta sekä niiden vaikutukset elämään. Mä en siis suosittele lukemaan juuri tätä tarinaa, jos kokee, että (henkinen) väkivalta aiheena on liian raskas ja aiheuttaa itselle herkästi pahaa oloa. 

Mutta huh, onpa jännittävää ja jopa vähän pelottavaa olla pitkästä aikaa tarinasarjan julkaisun äärellä :D. Voin kyllä kertoa, että oon itsekin odottanut tätä hetkeä toisinaan kuin nousevaa kuuta. Mä myös syvästi toivon, että te lukijat tulette tykkäämään Tessan ja Viktorin tarinasta: että tää tarina saa teidät kiemurtelemaan, kyynelehtimään, nauramaan, pohtimaan, toivomaan ja ihan kaikkea siltä väliltä <3. 

Mä en uskalla luvata mitään tämän tarinan julkaisutahdista, mutta yksi asia varma: julkaisen tarinan ensimmäisen osan lauantaina 30.3.2024 klo 17.30. Eihän edellisen tarinasarjan viimeisen osan julkaisusta olekaan lauantaihin mennessä kulunut kuin 532 päivää 🙈

Ei muuta kuin tervetuloa lukemaan, toivottavasti viihdytte tän tarinan parissa! <3

4 kommenttia:

Kerro mielipiteesi ❤